> Υπηρεσίες - Μετακομίσεις Mεταφορές Ιωάννινα | Γεωργιάδης
Loading...
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας με έδρα τα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στις μετακομίσεις. Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό μετακομίσεις οικιών, επαγγελματικών χώρων ή επιχειρήσεων στα Ιωάννινα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει την συσκευασία - αμπαλάζ όλης της οικοσκευής ή των αντικειμένων μίας οικίας ή επιχείρησης, την ασφαλή μεταφορά τους στον χώρο μετεγκατάστασης με δικά μας δημοσίας χρήσεως φορτηγά, την προσεκτική εκφόρτωση και εγκατάσταση τους στο χώρο προορισμού με την χρήση και ανυψωτικών μηχανημάτων, καθώς και την πλήρη αποσυσκευασία τους για την αρτιότερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει οποιαδήποτε μεταφορά στα Ιωάννινα και σε ολόκληρη την Ελλάδα, με ταχύτητα και ασφάλεια. Με σεβασμό παραδίδουμε τα φορτία σας έγκαιρα και με ασφάλεια εκεί που επιθυμείτε. Αναλαμβάνουμε την μεταφορά αντικειμένων η οποία πραγματοποιείτε με τα ποιο σύγχρονα μηχανήματα μας καθώς και την τοποθέτηση στο χώρο σας. Παράλληλα μπορούμε να μεταφέρουμε ογκώδη - βαρέων τύπου αντικείμενα όπως πιάνα, χρηματοκιβώτια, αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, φωτοτυπικά, όργανα γυμναστικής κ.α.

ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ

Διαθέτοντας ιδιόκτητα, υπερσύχρονα ανυψωτικά μηχανήματα η εταιρεία μας μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε σας ανάγκη. Τα ανυψωτικά μηχανήματα που διαθέτουμε είναι ευέλικτα και χρησιμοποιούνται για αντικείμενα που είναι δύσκολο να μετακινηθούν είτε γιατί είναι ογκώδεις ή δεν υπάρχει ανελκυστήρας στο χώρο σας.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΑΜΠΑΛΑΖ

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να γίνει κατά την διάρκεια μίας μετακόμισης - μεταφοράς είναι η συσκευασία - αμπαλάζ.

Η συσκευασία (αμπαλάρισμα) είναι πολύ σημαντική γιατί σας εξασφαλίζει ότι τα έπιπλα σας και τα αντικείμενα σας θα προφυλαχθούν από τυχόν φθορές κατά τη μεταφορά τους. Η εταιρεία μας και το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνουν στην συσκευασία των επίπλων σας και των αντικειμένων σας χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά.

Εάν επιθυμείτε να συσκευάσετε μόνοι σας τα έπιπλα και τα αντικείμενα σας η εταιρεία μας μπορεί να σας προμηθεύσει με τα υλικά συσκευασίας.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Εάν θέλετε να μετακομίσετε και ο νέος χώρος σας δεν είναι ακόμα έτοιμος, η εταιρεία μας αναλαμβάνει να αποθηκεύσει τα αντικείμενα σας στις δικές μας αποθήκες και να σας τα παραδώσει την ημέρα που εσείς επιθυμείτε.

Η αποθήκευση των αντικειμένων γίνεται με απόλυτα οργανωμένη διαδικασία, η οποία εξασφαλίζει την εύκολη αναζήτηση αντικειμένων αλλά και την ταχύτατη μεταφορά τους στο χώρο που επιθυμεί ο πελάτης μετά το πέρας του χρόνου αποθήκευσης.